کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قیمت مرغ ارزان می‌شود| کاهش قیمت مرغ در بازار آزاد به ۲۰ هزار تومان تا ۱۰ روز آینده

  • کد خبر: ۵۱۸۲۷
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
قیمت مرغ ارزان می‌شود| کاهش قیمت مرغ در بازار آزاد به ۲۰ هزار تومان تا ۱۰ روز آینده
 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی گفت: پیش بینی می‌شود تا ۱۰ روز آینده با تدابیر صورت گرفته قیمت مرغ در بازار آزاد کاهش یابد و با نرخ مصوب یکی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یوسف خانی افزود: در حال حاضر قیمت مصوب مرغ گرم به ازای هرکیلوگرم ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است در حالی قیمت‌ها در بازار آزاد بالاتر از این حرف هاست.

 

وی اظهارداشت: مرغ تنظیم بازاری به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان از ۱۰ روز پیش علاوه بر میادین میوه و تره بار در واحد‌های صنفی سطح شهر هم در حال عرضه است.

 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی گفت: این اقدام ضمن کاهش قیمت‌ها باعث شده صف‌های خرید مرغ در غرف میادین میوه و تره بار نیز کمتر شود.

 

وی با اشاره به این خبر که قیمت هرکیلوگرم مرغ تا مرز ۳۶ هزار تومان هم پیش رفته بود، افزود: عرضه مرغ تنظیم بازاری باعث شده قیمت مرغ در بازار تا مرز ۲۵ هزار تومان کاهش پیدا کند.

 

یوسف خانی بیان داشت: قیمت مرغ گرم هر روز نسبت به روز قبل در بازار رو به کاهش است و علت این کاهش هم عرضه همین مرغ‌های تنظیم بازاری است.

 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی در پاسخ به سئوالی که پرسیده شد «بیشتر فروشگاه مرغ را قطعه بندی و با قیمت‌های بالا عرضه می‌کنند آیا این اقدام به نوعی دورن زدن مصوبات دولت و تخلف محسوب نمی‌شود»، گفت: قطعه بندی مرغ خیلی قیمت مشخصی ندارد به همین دلیل برخی‌ها مرغ را قطعه بندی با قیمت‌های بالاتری عرضه می‌کنند که به نوعی تخلف است.

 

وی افزود: این اتفاق هم در میادین میوه و تره بار و هم در واحد‌های صنفی می‌افتد از اینرو ضرورت دارد حوزه‌های بازرسی و نظارت این موضوع را کنترل کنند.

 

یوسف خانی بیان داشت: مرغ تنظیم بازاری نه تنها در شهر تهران بلکه در سطح استان تهران هم در حال عرضه است.

 

وی ضمن اشاره به اینکه مرغ تنظیم بازاری به اندازه‌ای نیست که در تمامی واحد‌های صنفی و فروشگاه عرضه شود، گفت: خوشبختانه عرضه این مرغ در ۷۰ درصد غرف میادین میوه و تره بار شهرداری و واحد‌های صنفی شهر و استان در حال انجام است.

 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی افزود: هدف توزیع مرغ تنظیم بازاری رسیدن قیمت مرغ در بازار آزاد به نرخ مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.

 

وی یادآورشد: در حال حاضر قیمت مرغ در بازار آزاد بالاتر از نرخ مصوب است از اینرو پیش بینی می‌شود تا ۱۰ روز آینده با ادامه توزیع مرغ تنظیم بازاری قیمت مرغ در بازار آزاد با نرخ مصوب یکی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->